Сьогодні,20 серпня, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новобузької міської ради  Валентина Остапенко взяла участь  в урочистій церемонії вручення нового  шкільного автобусу  Новобузькій опорній загальноосвітній ЗОШ № 1 І – ІІІ ступенів . Ключі від новенького шкільного автобуса вручили директору опорного закладу  голова обласної ради  Вікторія Москаленко та голова облдержадміністрації  Олександр Стаднік.

Фото без опису

Потреба в транспорті виникла у зв’язку із створенням Новобузької опорної школи, адже вона приєднала до себе дві філії - школи . Автобус придбано на умовах співфінансування з державного та бюджету Новобузької  міської ради.

Піклування про безпеку дітей —один з пріоритетів  у діяльності міського голови та депутатів Новобузької ОТГ,.

Фото без опису

Це неможливо без якісно організованого підвезення до опорних навчальних закладів. Саме тому цього року міською радою  виділено більшу суму на  придбання шкільних автобусів. Потрібно розуміти, що всі ці кошти традиційно виділяються на засадах співфінансування, тобто місцеві бюджети мають докласти свої кошти. Придбання шкільних автобусів  має дати більшій кількості дітей можливість навчатись у великих, добре оснащених школах, де працюють добре підготовлені вчителі.