Цього ж дня, 26 січня, відбулась ІІІ позачергова сесія міської ради УІІІ скликання під головуванням міського голови Максима Лагодієнка.

Першим питанням було запропоновано розглянути текст Звернення,який був  розроблений спільно  депутатами міської ради. Текст зачитала депутат міської ради Гаркуша Зоя. Після зачитання тексту, депутати прийняли рішення направити дане Звернення  до всіх адресатів. До обговорення  по  завищеним тарифам на газ та транспортування газу долучились  представники громадськості .

Фото без опису

Васильєва Лідія звернулась до міського голови та  депутатів  щодо визначення власників  газопропроводів. Адже  раніше  газопроводи передавались до  міської ради ,а та, в свою чергу, передала їх до   НАК « Нафтогаз України». Міський голова  запропонував на наступне засідання сесії міської ради запросити представників  газового господарства з Баштанського управління для надання роз’яснень та написати клопотання щодо надання інформації хто обслуговує  газопроводи, протяжність газопроводів, визначити власника наших газопроводів,які були передані у державну власність.

Потім депутати розглянули питання порядку денного.

Рішенням депутатів були внесені зміни до рішення сесії міської ради № 48 від 29.12.2020 року «Про затвердження структури,  чисельності виконавчого апарату міської ради на 2021 рік». Створено  юридичні  особи «Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Новобузької міської ради» та затвердження Положення та штатної чисельнсоті «Відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Новобузької міської ради»,юридичну особу «Служба у справах дітей».

Перейменовано  комунальне некомерційне підприємство « Новобузький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Новобузької районної ради та затверджено  Статут в новій редакції та перейменовано комунальне некомерційне підприємство «Новобузька центральна районна лікарня»  та затверджено Статут в новій редакції.

Фото без опису

Затверджено Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунальних некомерційних підприємств «Новобузька багатопрофільна лікарня» та «Центр первинної медико-санітарної допомоги» по охороні здоров’я  Новобузької міської ради Миколаївської області та  затверджено фінансовий план на 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна  лікарня» Новобузької  міської ради Миколаївської області.

Перейменовано Новобузький центр позашкільної роботи дітей та юнацтва та затверджено Статут закладу в новій редакції та перейменовано комунальну  установу «Новобузький районний інклюзивно – ресурсний центр» та затверджено Статут установи в новій редакції.

Депутатами було затверджено проєктно-кошторисну документацію по «Реконструкції міського стадіону відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради, Миколаївська область, м. Новий Буг, вул..Івана Огієнка,17».

За пропозицією міського голови Максима Лагодієнка було затверджено кількісний та персональний склад виконавчого  комітету міської ради . До нього ввійшли :

Лагодієнко Максим Олександрович – міський голова;

Довженко Сергій Іванович – перший заступник міського голови;

Сотник Людмила Василівна – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

Новікова Тетяна Леонідівна – староста  Новомихайлівського старостинського округу;

Староста  Розанівського старостинського округу;

Остапенко Валентина Яківна – секретар міської ради;

Висоцька Тетяна Михайлівна – начальник відділу  - архітектор  відділу з питань містобудування, архітектури, будівництва та цивільного захисту міської ради;

Прокудін Віктор Сергійович – начальник  Новобузького  ВП ГУНП у Миколаївській області;

Поліщук Сергій Олександрович – майор служби цивільного захисту,начальник Новобузького  РС ГУ ДСНС України у Миколаївській області;

Шашкеєв Олександр Олексійович- приватний підприємець;

Сотсков Сергій  Анатолійович – начальник відділу освіти,молоді і спорту міської ради;

Лучна Валентина Миколаївна – директор КНП «Новобузький  міський центр первинної медико- санітарної допомоги»;

Козлов Олег Олександрович – депутат обласної ради.

Депутати внесли зміни до рішення міської ради від 22.12.2020р. № 35 «Про бюджет Новобузької міської територіальної громади на 2021 рік» та проголосували  про дострокове припинення  повноважень депутата Новобузької міської ради VIII скликання Сотник Л.В.

Також депутати розглянули цілу низку земельних питань. Одне з питань ,що стосувалось передачі в оренду земельної ділянки ТОВ «Агрохімпродукт» ,міський голова  запропонував спочатку провести громадські обговорення з жителями села Станційне, а потім винести це питання на розгляд сесії міської ради. Депутати підтримали дану пропозицію.

Засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.