Сьогоднішній день об’єднує величні свята – день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та нещодавно запроваджене державне свято – День захисника та захисниці України.  

Пресвята Богородиця в усі часи вважалась заступницею народу України, покровителькою українських козаків та військових, які боронили нашу рідну землю від ворогів.

Усім  козакам та козачатам, їх родинам зичу щастя, здоров’я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля розквіту України.

 14 жовтня ми вшановуємо всіх тих, хто продовжує боротися за нашу свободу й висловлюємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє життя за світле майбутнє України, чиї героїчні дії, мужність та самовідданість стають прикладом для майбутніх поколінь.

Прийміть найщиріші вітання із Днем захисника та захисниці України, святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва!

В цей святковий день щиро бажаю, аби Пресвята Богородиця оберігала усіх нас, Україну, берегла життя наших захисників та захисниць. Зичу всім міцного козацького здоров’я, миру, невичерпної енергії, віри, незламної волі до перемоги та патріотизму, який допоможе долати будь-які перешкоди!

 

Новобузький міський голова                                            Максим ЛАГОДІЄНКО