В ході підготовки до чергового засідання ХІ сесії Новобузької міської ради VIII скликання сьогодні, 13 жовтня, під керівництвом голови комісії Олександра БУШКО відбулось засідання депутатської комісії з питань земельних реформи, охорони довкілля та агропромислового розвитку Новобузької міської ради, на якому були розглянуті наступні питання :

  1. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по передачі безоплатно у приватну власність для введення особистого селянського господарства.
  2. Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації
  3. Про створення громадських пасовищ
  4. Про внесення змін до п. 3 рішення Новобузької міської ради від 06.04.2021 № 154 « про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду»
  5. Про внесення змін до п. 1 рішення Новобузької міської ради від 06.04.2021 р. № 161 «Про погодження виділення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) Лахтіоновій В.М., Ковалю М.М, Скорик СМ.)

Після розгляду та обговорення даних питань, були розглянуті заяви громадян.

Всі питання винесені на розгляд сесії.

Фото без описуФото без опису