23.05.2024р., 14.00 год. у приміщенні Новобузької міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань земельної реформи, охорони довкілля та агропромислового розвитку за таким порядком денним :

 

                                                      

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України.

  2. Про затвердження  проекту  із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу гр. Шепелю О.В.

  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється Єгоровій Альоні Юріївні.

  4. Про  передачу в оренду земельних ділянок.

  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва гр.Масляному О.В.

  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

  7. Про продаж земельної ділянки гр.  Смірновій Олені Михайлівні.

  8. Про відмову у передачі земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр. Любиченко Ю.М.

  9. Про відмову у  наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

  10. Розгляд заяв.

  11. Фото без опису