Інформація Новобузького відділу Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області

Якщо ви стали ПОТЕРПІЛИМ або СВІДКОМ воєнних злочинів вчинених Російською Федерацією проти цивільного населення для надання свідчень зверніться будь-ласка до Новобузького відділу Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області за адресою: вул. Ярослава Мудрого,7, м. Новий Буг або за телефоном: (05151)9-11-39

Моє майбутнє в мирній Україні — триває прийом робіт на онлайн-конкурс малюнків «Країна моїх прав»

З 5 по 26 травня 2022 року триває прийом робіт на щорічний конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Організатор конкурсу — Координаційний центр з надання правової допомоги. Переможці отримають грамоти та подарунки.

При міській раді працює гуманітарний штаб

Сьогодні ми всі об’єдналися і не залишаємося байдужими до оточуючих, яким потрібна допомога! Гуманітарний штаб при Новобузькій міській раді отримав  гуманітарну допомогу для осіб, які вимушено покинули свої домівки.

Гуманітарна допомога для дітей вимушених переселенців

 До нашої громади доставлена  гуманітарна допомога  для  вимушених переселенців у вигляді дитячого харчування ,дитячого одягу ( від 3 до 15 років) та дитячого взуття.  Допомогу надали небайдужі жителі з Хмельниччини .  Доставку   допомоги для діток з сімей  переселенців  організувала жителька нашої громади Стефанія  Богданова.

Дуже необхідна допомога для працівників соціального захисту громади

Польська фірма Awena в особі Sebastiana Zwirko, дізнавшись про складнощі в оформленні довідок  внутрішньо переміщеним особам, які  прибули до Новобузької громади, передали відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Новобузької міської ради гуманітарну допомогу у вигляді комп’ютерної техніки у кількості 2 шт. Дякуємо фірмі AWENA та Sebastianu Zwirko за підтримку.