Засідання комісії з питань ЖКГ міської ради

Засідання комісії з питань ЖКГ міської ради

19 грудня відбулось засідання комісії з питань ЖКГ,будівництва, транспорту,зв’язку та торгівельного обслуговування населення під головуванням голови  комісії   Василя Гаврилюка  та за участі міського голови Максима Лагодієнка.. В ході засідання було  розглянуто питання про надання попередньої  згоди  на безоплатне прийняття у комунальну власність Новобузької міської ради об’єкту захисної споруди цивільного захисту ПРУ № 54323

Встановлення нових світлофорів у місті

Встановлення нових світлофорів у місті

Для регулювання дорожнього руху служать світлофори, які встановлюють на перехрестях, пішохідних переходах та в інших місцях пожвавленого руху. Слухаючись сигналів світлофорів пішоходи переходять вулиці та перехрестя, не заважаючи один одному і не ризикуючи потрапити під машину. Сигнали світлофорів допомагають водіям уникати зіткнень та інших нещасних випадків.

Про зміни до бюджету 2019 та  прогноз на 2020 рік

Про зміни до бюджету 2019 та прогноз на 2020 рік

Відбулось  засідання депутатської комісії з питань планування,бюджету та фінансів Новобузької міської ради, яке пройшло під головуванням  голови бюджетної комісії Світлани Шашкеєвої за  участі міського голови Максима Лагодієнка .

АНОНС ! Про скликання депутатських комісій міської ради

АНОНС ! Про скликання депутатських комісій міської ради

19 грудня  о 10.00.год. в приміщенні міської ради відбудуться засідання постійних депутатських комісій з питань земельної реформи та охорони довкілля та комісія з питань житлово- комунального господарства,будівництва. транспорту. зв'язку та торгівельного обслуговування населення.

Напередодні  Дня Святого Миколая міський голова  привітав  дітлахів  зі святом

Напередодні Дня Святого Миколая міський голова привітав дітлахів зі святом

Щорічно найменші малюки країни очікують на казкове свято – День Святого Миколая, яке відзначають 19 грудня. Це одне з найулюбленіших свят, як дітей, так і дорослих, адже  ніч з 18 на 19 грудня неабияк таємнича та наповнена чудом.

На виконкомі обговорили  питання,що стосувались різних сфер життєдіяльності  громади

На виконкомі обговорили питання,що стосувались різних сфер життєдіяльності громади

17 грудня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Новобузької міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Максима Лагодієнка , члени виконкому обговорили  та схвалили проект бюджету на 2020 рік  та прогноз міського бюджету на 2021 – 2022 роки.