Сьогодні,03 грудня, секретар міської ради Сергій Сотсков взяв участь в урочистому заході з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями .

Фото без опису

Сергій Анатолійович звернув увагу ,що люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає. Дякуємо всім, хто опікується цією категорією людей, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — це реальний вияв людяності та любові до ближнього.

Фото без опису

Нехай Ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні. Ніхто не повинен почувати себе забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами. Бажаємо кожній людині з особливими потребами міцності духу, оптимізму, здоров’я, витримки, мужності, достатку в оселях та віри у світле майбутнє.

Фото без опису

Сергій Анатолійович вручив грамоти  та цінні подарунки від міського голови  переможцям обласної Спартакіади для осіб з інвалідністю  Головко Валерію, Котляр Ганні та переможцю Всеукраїнської Спартакіади – Онопрієнко Юрію.

Фото без опису

Міська влада не залишила поза увагою  і учасників АТО/ООС, які  також отримали подарунки :Чермних Віктор,Гулько Сергій, Середич Василь, Сураєв Олег, Горб Микола.

 30 дітям,які перебувають в районному центрі реабілітації , вручено подарунки від  міської ради.

Всього   Новобузькою ОТГ виділено з бюджету міськради 6,859,50 грн на проведення  урочистих заходів та подарунки для  дітей та людей з обмеженими фізичними можливостями.