В сесійній залі міської ради відбулись урочисті заходи з нагоди  відзначення Дня місцевого самоврядування. Участь у заходах взяли міський голова, депутати  Новобузької ОТГ, працівники органів місцевого самоврядування.

Фото без опису

У своєму виступі  міський голова відмітив що « Це свято нашої громади, кожного кожного її мешканця. Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Адже місцеве самоврядування – це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам, і наділяють їх владними повноваженнями.

Фото без опису

Усім причетним до цього свята дякую за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашої громади. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу»

Фото без опису

Максим Олександрович вручив грамоти депутатам   міської ради та кращим працівникам за професіоналізм та за  активну життєву позицію.

Працівники районного будинку культури подарували присутнім чудову концерну програму.