Шановні школярі, вчителі ,батьки та  випускники!

Від щирого серця вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань. І хоч цей навчальний рік завершується без традиційних останніх дзвоників, адже карантин вніс свої корективи у навчання,але все одно це свято.

Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Упродовж цього року учні долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності, навчились працювати в режимі он-лайн.

Фото без опису

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання.

Дорогі випускники! Здається, зовсім недавно ви переступили поріг школи, як першокласники, а сьогодні залишаєте її назавжди. Ви гідно подолали першу важливу сходинку на життєвому шляху: старанно навчалися, засвоювали закони природи, відкривали для себе скарби рідної мови, долучалися до пізнання української та світової культури.

 Низький уклін вам, дорогі вчителі! Ви подарували учням не лише міцні знання, але й тепло своїх сердець, частинку власної душі, навчили їх любити свій рідний край, цінувати батьків та сміливо крокувати у незвідане майбутнє.

    Щирі слова подяки і вам, шановні батьки випускників! Разом із ними ви пройшли довгий і непростий шлях, особливо під час навчання он-лайн. Раділи їхнім успіхам та перемогам, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину, вчасно надавали поради та сприяли духовному зростанню.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Бажаю вам віри і впевненості у завтрашньому дні. Зичу вам добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках.

З повагою, міський голова                         Максим ЛАГОДІЄНКО