У зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту ділянки дороги від перехрестя вулиць Франко та Цибулько до магазину «Автосвіт» по вул. Гагаріна, відповідно до п. 20 частини четвертої ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про автомобільні дороги», Закону України «Про дорожній рух», Новобузьким міським головою прийнято розпорядження від 02 червня п.р. № 135-р
"Про тимчасове перекриття руху для великовагового 
автотранспорту на ділянці дороги від в’їзду в 
м. Новий Буг на вул. Цибулько з траси Р-55 до 
магазину «Автосвіт» по вул. Гагаріна".

Фото без опису

Розпорядженням передбачено :

1. Тимчасово перекрити рух автотранспорту з 8.00 год. 03.06.2020р. для великовагового транспорту від в’їзду в м. Новий Буг на вул. Цибулько з траси Р-55 та перенаправити його через трасу Н-11 до особливого розпорядження по завершенню робіт.

2. КП НМР «Добробут» встановити відповідні дорожні знаки для перенаправлення великовагового автотранспорту через трасу Н-11.

3. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності міської ради направити повідомлення до Новобузького відділення ГУНП в Миколаївській області про зміни в організації дорожнього руху на період проведення ремонтних робіт.