Відповідно до рішення Новобузької міської ради № 70 від 21.12.2019. про надання попередньої  згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Новобузької міської ради майна спільної власності територіальних громад сіл,селищ,міст  Новобузького району, враховуючи рішення  сесії  Новобузької районної ради  щодо  безоплатної передачі юридичних осіб закладів загальної середньої освіти та відповідного майна зі спільної власності територіальних громад сіл,селищ,міст Новобузького району у комунальну власність Новобузької міської ради, 

21 липня  п.р  комісією ,у складі  спеціалістів  і депутатів міської ради, здійснено виїзд до Новомихайлівського старостинського округу та  проведено передачу об’єктів та майна Новодмитрівського та Новомихайлівського закладів загальної середньої освіти.

Участь  в об’їзді  взяв міський голова Максим Лагодієнко.  Очільник громади  ознайомився  у Новомихайлівці  з роботою водокачки та  провів зустріч з жителями старостинського округу,поспілкувався з колективами  шкіл, дитячих садків. Мешканців округу турбували  питання : забезпечення питною водою,   ремонт дороги та автобусне сполучення з містом.