Сьогодні, 02 вересня, міський голова Максим Лагодієнко  провів засідання оргкомітету з питання проведення заходів, присвячених Дню фізичної культури і спорту

«Це свято встановлене в Україні на підтримку ініціативи фізкультурних та спортивних організацій та об’єднань громадян. День фізичної культури і спорту відзначається щорічно у другу суботу вересня. Його мета – залучення населення до занять спортом, а також – пропаганда активного здорового способу життя», - наголосив очільник громади.

Фото без опису

В ході засідання обговорили заходи, які відбудуться в місті з нагоди свята.

Так, 11 вересня, під патронатом  міського голови,  у дитячому містечку «Країна чудес» для першокласників відбудуться  «Веселі старти», квести та урочистості  «Посвята в першокласники» з нагоди свята, а 12 вересня на стадіоні «Колос» пройдуть спортивні змагання, у програмі яких змагання з міні-футболу, між командами МДЮСШ та  командами із сусідніх районів на Кубок міського голови.

 В ході обговорення визначено формат проведення заходів та змагань, відповідальних за напрямками підготовки .

Підводячи підсумки засідання Максим Олександрович наголосив, що популяризація здорового способу життя сприяє залученню молоді до активного заняття спортом.