З нагоди  відзначення славних свят – Дня захисника України та Дня українського козацтва міський голова Максим Лагодієнко  відвідав  ветерана війни та праці. славного козака  Новобужжя Івана Івановича Мельніченка. Максим Олександрович привітав Івана Іванановича зі святами та вручив  медаль Богдана Хмельницького ,квіти і подарунок.  Побажав здоров’я ,миру і надалі приймати участь у  патріотичному вихованні  молоді.

Фото без опису

Для довідки : медаль Богдана Хмельницького  вручається нащадкам  козацьких традицій за сумлінне та бездоганне служіння українському народу.

Також міський голова разом з головою  ветеранської організації Світланою Федунець відвідали ,привітали зі святами та вручили грамоти,квіти та подарункам  НазаровуМ, Яровому М., воїнам – інтернаціоналістам  Свідерському Т,Воротинцеву А, Шепелю М.

Фото без опису

З повагою та шаною до  новобужан  Максим Олександрович відмітив : - Це свято є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність. На їхніх подвигах ми, українці, відроджуємо власну гідність і національну свідомість на справжніх патріотичних цінностях, які є основою нашої перемоги над будь-якими ворогами.

    День захисника України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

  Очільник міста поклав квіти до  пам’ятника  нашого земляка,Героя України Олександра Момотенка.