Сьогодні,30 жовтня,під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулось спільне засідання депутатських комісій міської ради  та  засідання ІІ частини  12 сесії Новобузької міської ради. До уваги депутатів були запропоновані  наступні питання :

Про затвердження звіту Про виконання бюджету Новобузької міської ради за 9 місяців 2020р.

Про затвердження Генерального плану та плану зонування території (у складі Генерального плану) селища Станційне Новобузької міської ради  Новобузького  району Миколаївської області

Про реорганізацію Новобузького міського фізкультурно -спортивного клубу «Колос» шляхом приєднання до МДЮСШ

Про прийняття  в комунальну власність Новобузької міської ради житлового будинку та земельних ділянок для обслуговування житлового будинку та ведення особистого підсобного господарства по вул. Євдокії Завалій, 69 м. Новий Буг

Про внесення змін до рішення міської ради від 31 липня 2020 р. № 166 «Про затвердження Плану соціально – економічного розвитку  Новобузької  об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки»

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 29 березня 2016 р. № 55 «Про затвердження Програми Новобузької міської ради «Соціальний захист» на 2016-2020 роки»

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 06 березня 2018 р. № 333 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м. Новий Буг на 2018-2020 роки».

Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 № 67 «Про міський бюджет  Новобузької міської ради на 2020 рік».

Про найменування вулиць в селі Станційне Новобузького району Миколаївської області

Про внесння змін до структури  відділу освіти,молоді і спорту  Новобузької міської ради.

Засідання депутатських комісій пройшло досить емоційно . Депутатів цікавили питання щодо прийняття пропозицій громадськості до Генерального Плану села Станційного та проходження експертизи. Також під час розгляду питання щодо внесення змін  до рішення міської ради від 31 липня 2020 р. № 166 «Про затвердження Плану соціально – економічного розвитку  Новобузької  об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки,  депутат Красун В. запропонував  внести у План  і ремонт приміщення  школи мистецтв.  Для цього треба розробити  попередній проєкт.Тому,депутати  прийняли  дане рішення з запропонованими  рекомендаціями.

Під час розгляду  питання "Про внесення доповнень до рішення міської ради від 29 березня 2016 р. № 55 «Про затвердження Програми Новобузької міської ради «Соціальний захист» на 2016-2020 роки»,депутатів збентежили суми,які необхідно  надати Софіївській громаді на утримання та обслуговування одиноких громадян нашої громади,які перебувають у Баратівському інтернаті для одиноко проживаючих громадян.

У зв'язку з дублюванням найменувань вулиць у селі Станційному ,депутати прийняли рішення виключити дані вулиці з адресної схеми   міста Новий Буг , а  найменувати дані вулиці тільки по селу Станційному.

Також депутати заслухали  головних лікарів  центру первинної медико - санітарної допомоги  Валентину лучну та  центральної районної лікарні Володимира Лущенка щодо  придбання  ІФА -тестів та придбання  сучасного рентген апарату.

По завершенні сесії,міський голова подякував  депутатам  сьомого скликання за плідну роботу на розвиток громади.