До відома депутатів  Новобузької міської ради!

18 грудня 2020 року в сесійній залі міської ради :

-  о 9.00.год. відбудеться засідання  постійної депутатської комісії з  питань освіти,охорони здоров'я,соціального захисту,культури,туризму,молоді і спорту, депутатської діяльності та законності з наступним порядком денним:

Про затвердження Положення  про постійні комісії Новобузької міської ради.

Про   затвердження   Програми     розвитку культури  в  Новобузькій міській  раді  Миколаївської області  на 2021 – 2024 роки.

Про внесення  змін  в структуру  сектору  культури  та туризму  виконавчого комітету  Новобузької  міської ради  Миколаївської області.

Про затвердження Положення про Старосту старостинського округу Новобузької міської ради.

Про утворення Розанівського  старостинського округу .

Про затвердження старости Розанівського старостинського округу Новобузької міської ради.

Про затвердження старости Новомихайлівського старостинського округу Новобузької міської ради

-  об 11.00.год. відбудеться  засідання постійної депутатаської комісії з питань планування соціально - економічного розвитку,бюджету,комунальної власності,житлово - комуналього господарства, інфраструктури,інвестиційної та підприємницької діяльності з наступним порядком денним:

1. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 06 березня 2018 р. № 333 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м. Новий Буг на 2018-2020 роки»

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 29 березня 2016 р. № 55 «Про затвердження Програми Новобузької  міської ради «Соціальний захист» на 2016-2020 роки»

3. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 № 67 «Про міський бюджет  Новобузької міської ради на 2020 рік»

4.  Про встановлення батьківської плати за харчування  дітей у закладах дошкільної освіти відділу освіти , молоді та спорту виконавчого комітету  Новобузької міської ради на 2021 рік.

5. Про передачу дитячого містечка «Країна Чудес»  Новобузької міської ради Миколаївської області.

6. Про затвердження програми «Реформування та розвитку житлово-комунального господарства м. Нового Бугу на 2021-2023 роки».

7. Про  внесення змін до Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Новобузької міської ради на 2020 – 2021 роки.

8. Про початок процедури припинення Розанівської сільської ради в результаті реорганізаці шляхом приєднання  до Новобузької міської ради .

9. Про утворення фінансового відділу та затвердження Положення про фінансовий відділ Новобузької  міської ради

10. Про   затвердження   Положення    про облік  та використання   коштів   спеціального фонду комунального  закладу « Новобузька публічна бібліотека» Новобузької міської ради

11. Про внесення змін до Плану соціально – економічного розвитку  Новобузької  об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки .

12. Про затвердження структури, чисельності виконавчого апарату міської ради на 2021 рік  та структури видатків на утримання  виконавчого апарату міської ради на 2021 рік

13. Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на 2021 рік

14. Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки первинної медицини та вторинної медичної допомоги Новобузької міської ради на 2021- 2022 роки.

15. Про затвердження акту  з приймання-передачі майна комунальної установи «Новобузький районний центр по обслуговуванню закладів освіти» Новобузької районної ради Миколаївської області зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новобузького району у комунальну власність Новобузької міської ради

16. Про затвердження міської цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Новобузької міської територіальної громади  на 2021-2023 роки.

-  о 13.00.год. відбудеться спільне засідання  трьох  депутатських комісій міської ради.