Уточнення до інформації про спільне засідання депутатських комісій Новобузької міської ради від 18 січня 2021 року. Відповідно протоколу засідання , депутатами було розглянуто та прийнято наступний ПЕРЕЛІК проєктів рішень :

Фото без опису

1. Про внесення змін до рішення сесії міської ради № 48 від 29.12.2020 року «Про затвердження структури, чисельності виконавчого апарату міської ради на 2021 рік».

2. Про створення юридичної особи «Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Новобузької міської ради» та затвердження Положення та штатної чисельнсоті «Відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Новобузької міської ради».

3. Створення юридичної особи «Служба у справах дітей».

4. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області.

5. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новобузької міської ради Миколаївської області

6. Про затвердження Порядку складання, затвердження та контрою виконання фінансового плану комунальних некомерційних підприємств по охороні здоров’я Новобузької міської ради.

7. Про затвердження фінансового плану на 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області.

8. Про перейменування Новобузького центру позашкільної роботи дітей та юнацтва та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

9. Про перейменування комунальної установи «Новобузький районний інклюзивно – ресурсний центр» та затвердження Статуту установи в новій редакції.

10. Про дострокове припинення депутата Новобузької міської ради VIII скликання Сотник Л.В.

11. Про затвердження проєктно-кошторисної документації по «Реконструкції міського стадіону відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради, Миколаївська область, м.Новий Буг, вул..Івана Огієнка,17».

12. Внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2020р. № 35 «Про бюджет Новобузької міської територіальної громади на 2021 рік». (для обговорення).

13. Про звернення депутатів Новобузької міської ради VIII скликання до Президента України В.Зеленського, Верховної ради України та Кабінету Міністрів України щодо необґрунтованого збільшення вартості енергоносіїв та введення мораторію на підвищення тарифів на енергоносії терміном на один рік