Весна, а значить настав час активно взятися за благоустрій громади. Працівники КП «Добробут» щоденно систематично здійснюють прибирання території  нашої громади. Весна тільки вносить свої корективи до буденної, але такої важливої роботи. Ентузіазм і відповідальність завжди вирізняють працівників  цього підприємства. Заметено вулиці, вичищено бруд  з – під бордюрів, зібрано сміття.

Так, комунальним підприємством «Добробут» проведено організований збір  та вивіз сміття,  проводиться   ліквідація  стихійних смітників,обрізка  дерев  в паркових зонах та вулицях міста, розчищення чагарникових ділянок.

Фото без опису

Дивлячись на роботу комунальників долучаються до благоустрою і  підприємці та громадяни. Знову  радує  гарною фото зоною до свята  8 березня   магазин  «Пані», яка постійно підтримує  належний благоустрій , озеленення та  святкове облаштування  прилеглої території. Підтримання чистоти та порядку для них  уже є традицією.

Фото без опису

 Пропонуємо долучатись до прикладу   ПП « Бондаренко Н.» щодо  приведення  своїх  прилеглих територій до чистоти та порядку!