20 травня  відбувся спільний рейд  за участі  начальника служби у справах дітей  Новобузької міської ради Вікторії Захарчук, директора центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ілони Бондаревської та інспектора ювенальної превенції Баштанського РВП ГУНП у Миколаївській області Олександра Бузаря до Новомихайлівського старостинського округу  в село Григорівка. Метою спільного рейду було проведення обстеження умов проживання неповнолітніх дітей, які  проживають у сім’ях у складних життєвих обставинах. Було обстежено дві сім’ї.

Фото без опису                    Фото без опису

 До учасників рейду долучилась староста Новомихайлівського старостинського округу Тетяна Новікова. Представники соціальних служб обстежили умови проживання та поспілкувались з батьками неповнолітніх дітей.   Неповнолітні діти 13 та 14 років на період обстеження, а це була 10.00.година дня,  в школі не перебували. Причини  відсутності дітей в школі, батьки пояснити не могли.

Фото без опису

Представники соціальних служб провели  роз’яснювальну роботу серед батьків та неповнолітніх дітей та дали   місячний термін  на виправлення -  упорядкувати житло, забезпечити  дітей продуктами харчування, систематичне відвідування учнями закладу освіти.