26 травня Новобузьку громаду відвідала голова Баштанської районної ради Наталія Олійник. Наталія Володимирівна разом з депутатом обласної ради Олегом Козловим, депутатом районної ради Миколою Лучним та заступником голови районної ради Василем Кузіним провели зустріч з першим заступником Новобузького міського голови Сергієм Довженко та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилою Сотник.

Метою візиту голови Баштанської райради було ознайомлення з комунальними об’єктами, які були передані бувшою Новобузькою районною радою у власність Баштанської районної ради : КП «Майно», КП «Водопровідні мережі», приміщення газети «Вперед», приміщення трудового архіву та ТЦК СП (райвійськомат). Але ці об’єкти перебувають на території Новобузької міської ради і відповідно до клопотання міського голови та депутатів Новобузької міської ради  пропонуються передати їх у комунальну власність міської ради.

Делегація керівників побувала на кожному з об’єктів, поспілкувались з керівниками, оглянули  стан утримання даних об’єктів.

Фото без опису     Фото без опису

По завершенню обстеження  відповідних об’єктів, пані Наталія з порозумінням віднеслась до даної проблеми і повідомила, що відбудеться виїзне засідання Баштанської районної депутатської комісії у місті Новий Буг, де і будуть прийняті остаточні рекомендації районними депутатами щодо долі комунальних об’єктів нашої громади.