07 червня поточного року начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Новобузької міської ради Ірина Сябренко провела робочу нараду з керівниками установ, які на території громади надають соціальні послуги.

Начальник відділу розповіла присутнім про засідання регіонального круглого столу "Організація у громадах соціальної і психологічної допомоги ветеранам війни", в якому взяла участь напередодні в м. Одеса в рамках спільного проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Міністерства у справах ветеранів України.

На нараді обговорили потенціал громади у забезпеченні надання психологічної і соціальної допомоги ветеранам війни, членам їхніх сімей та особам, на яких поширюється чинність Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

Олена Крамаренкодиректор комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобузької міської ради та Ілона Бондаревськадиректор Новобузького міського центру соціальних служб сім’ї,  дітей та молоді Новобузької міської ради отримали  навчальні посібники «Основи реабілітаційної психології : подолання наслідків кризи», які Ірина Сябренко привезла з робочої поїздки. 


Фото без описуФото без опису