Сьогодні, 15 червня, відбулось засідання виконавчого комітету Новобузької міської ради під головуванням секретаря міської ради Валентини Остапенко.Члени виконкому обговорили та затвердили план заходів з організації роботи щодо складання прогнозу бюджету Новобузької міської територіальної громади на 2022-2024 роки та плану заходів щодо складання проєкту бюджету Новобузької міської територіальної громади на 2022 рік, про який доповіла начальник фінансового відділу Світлана  Дібрівна. Також  присутні обговорили та затвердили Положення про порядок надання платних соціальних послуг, переліку та тарифів на платні соціальні послуги комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобузької міської ради; заслухали звіти директорів комунальних установ:   міського центру соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді та  «Новобузький інклюзивно-ресурсний центр» Новобузької міської ради про результати діяльності центрів за п’ять місяців 2021 року.


Начальник відділу   житлово – комунального господарства, розвитку інфраструктури, благоустрою та комунальної власності міської ради  Роман Вакар проінформував присутніх про зміни нумерації житлових будинків, присвоєння адрес земельним ділянкам   та про надання тимчасового дозволу суб’єктам підприємницької діяльності та фізичним особам на торгівлю з вантажних автомашин та легкових автомашин з причепом сільськогосподарською продукцією рослинного походження, крім продуктів харчування, біля Ранкового ринку по вул. Грушевського від № 1 (бар “Голівуд”) до № 11/2 (магазин “Господарські товари”). В ході  обговорення , члени виконкому направили на доопрацювання питання щодо списання нежитлової будівлі (гаражі), яка знаходиться за адресою: с. Загальна Користь, вул. Центральна, № 30 «О»; списання нежитлової будівлі (магазин), розташованої за адресою: с. Станційне, вул. Вокзальна (Островського), № 17 та

про списання нежитлової будівлі (магазин), розташованої за адресою: с. Розанівка, вул. Центральна, № 1.

Начальник служби у справах дітей Вікторія Захарчук   повідомила про  необхідність взяття на квартирний облік неповнолітніх дітей –сиріт .

Засідання виконкому пройшло у конструктивному руслі.

Фото без опису       Фото без опису