7 та 8 липня у місті Миколаєві для представників територіальних громад Миколаївщини відбувся тренінг « Ефективні кризові  комунікації» у рамках проекту « Протидія дезінформації на півдні та сході України». 

Тренінг організовано Estonian Center of Eastern Partnership та Ukrainian Crisis Media Center за сприяння Європейського Союзу.

Керівники структурних підрозділів Новобузької громади взяли участь у роботі тренінгу.

Під час тренінгу представники  громад  отримали унікальну можливість поспілкуватися та обмінятись досвідом з  представниками  естонських територіальних громад: Катрі Райк – міський голова міста Нарва та  Андо Ківіберг – колишній міський голова Вільянді,провідний експерт  Естонського центру  східного партнерства. Також учасники  тренінгу отримали консультації  від Рауля Ребане, медіа консультанта у сфері стратегічної та кризової комунікації.

Присутні мали можливість поспілкувались з експерткою з кризових комунікацій  , Президенткою WinWinCommunication Ларисою Мудрак та  з головним експертом з медіа та журналістики  Естонського центру Східного партнерства Артуром Ауконом.

Учасники заходу отримали низку практичних порад від естонських та українських фахівців у сфері кризових комунікацій.

Фото без опису                  Фото без опису                       Фото без опису