Сьогодні, 31 серпня, під головуванням секретаря міської ради Валентини Остапенко  відбулось засідання виконавчого комітету Новобузької міської ради. На порядок денний було винесено 18 питань .

Начальник  фінансового відділу міської ради Світлана Дібрівна  надала звіт про виконання бюджету міської ради та використання коштів  резервного фонду  міської ради за І півріччя  п.р.та  проінформувала про  прогнозовані показники  розвитку бюджету міської ради на 2022-2024 роки. При формуванні прогнозованих показників бюджету  було враховано статті Податкового законодавства та Бюджетного кодексу України . Після обговорення, члени виконкому  схвалили прогноз  бюджету Новобузької міської ради на 2022- 2024 роки.

Також члени виконавчого комітету обговорили  питання надання   безкоштовних соціальних послуг   окремій категорії жителів громади, заслухали звіт спеціаліста з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту  та охорони праці  та інформацію спеціаліста відділу освіти, молоді і спорту  міської ради  Олени Берестень  про підготовку  закладів освіти громади до нового навчального року . Участь у обговоренні  взяли члени виконкому  Сергій Поліщук,Валентина Лучна та депутат міської ради  Юрій Черемис, які цікавились станом  використаних коштів на  заходи з протипожежної безпеки в закладах освіти,  станом працевлаштування  вчителів ЗОШ №9 , кількістю вакцинованих педагогів у громаді.

Члени виконкому надали дозвіл на  видалення та кронування дерев на території громади  та,  відповідно до пропозицій  Олександра  Шашкеєва  і Тетяни Новікової, внесли зміни щодо  комісійного обстеження по виявленню аварійних дерев  по громаді та розчищення  крон дерев по центральним вулицям громади , адже небезпечно виїхати з  провулків ( із-за дерев) на центральну  вулицю.

 Присутні розглянули та  затвердили цілу низку питань щодо зміни нумерації та адреси житлових будинків, присвоєння номерів  гаражам.

Наприкінці засідання, члени виконкому схвалили  текст звернення до керівників підприємств, організацій, підприємців та жителів  громади щодо  боротьби з карантинними  рослинами.

Фото без опису              Фото без опису