Міський голова Максим Лагодієнко провів  щотижневу апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів  міської ради та керівників  комунальних установ.

На початку  наради  міський голова акцентував увагу на  підготовці до опалювального  періоду,особливу увагу звернув  начальника відділу освіти,молоді і спорту  Сергія Сотскова на підготовку дошкільних закладів та закладів загальної  середньої освіти. Адже саме діти повинні бути забезпечені комфортними умовами під час  навчально – виховного процесу в осінньо – зимовий період в закладах освіти. Максим Олександрович  зауважив ,що керівники закладів  можуть розглянути і можливість альтернативного опалення та нагадав на відповідальності за невчасно розпочатий опалювальний період. Також  були обговорені і шляхи вирішення проблем,які є в ДНЗ та школах.

 Питання  благоустрою міста та населених пунктів громади є одним з пріоритетних, тому,  міський голова надав  доручення  керівникам КП « Добробут» О. Кияновському та КО « Правопорядок 2020» В.Рашкіну  забезпечити організацію  прибирання сміття біля адмінбудівель та приватних будинків,заборону спалювання листя, сміття.

  КП «Добробут» було доручено:  розчищення дороги по вулиці Цибулька та  вулиці Стовбовій,прибирання кладовищ від  сміття та бур’янів,обрізання гілок по вулицям міста, косіння трави, прибирання територій.

Міський голова знову вже вкотре підняв питання  про стан вирішення болючого питання  по об’їзній  дорозі та  встановлення дорожніх  знаків біля шкіл по трасі Н-11.Надав доручення  знову  направити листи до Служби автомобільних доріг та  прискорити  стан вирішення питань.

Заступник головного лікаря  КНП « Новобузька багатопрофільна лікарня» Вікторія Баралюк  проінформувала присутніх про  введення  з 01 жовтня  електронних лікарняних. Для  правильного оформлення е-лікарняних необхідно уточнити всі свої дані з сімейним лікарем,особливо, це стосується номерів телефонів, до яких прив’язані декларації. Також Вікторія Олександрівна  повідомила про нові етапи отримання  пацієнтом   інсуліну  за електронним рецептом.

Начальник відділу соціального захисту  Ірина Сябренко повідомила про успішний відбір проекту нашої громади  по відкриттю партнерського простору Ветеран – Хабу Плюс Плюс.

 За результатами наради були  надані протокольні доручення.

Фото без опису