Поточного року одним із напрямів державної підтримки сільгосптоваровиробників є виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, на яких вирощувалась гречка.

Повідомляємо, що бюджетна субсидія надається на безповоротній основі в межах бюджетних призначень у розрахунку на один гектар оброблюваних угідь, на яких вирощувалась гречка, у розмірі до 5000 грн. на один гектар, але не більше ніж на 300 га оброблюваних угідь одним утримувачем.

Отримувачем коштів є сільськогосподарські товаровиробники – юридичні особи, незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичні особи-підприємці, які не мають порушених справ про банкрутство, не перебувають в стадії ліквідації, не мають протерміновану заборгованість по податках та зборах до бюджету більш як шість місяців.

Пакет документів для отримання субсидії потрібно подавати у паперовому вигляді. Зразки можна скачати, натиснувши тут.

Заявки та документи на отримання фінансової підтримки приймаються обласною комісією до 15 листопада за адресою : м. Миколаїв, вул. Спаська,1, Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Фото без опису