День Святого Миколая є одним з найулюбленіших   дітьми свят  . Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій.

Саме тому,   19  грудня за сприяння  голови Новобузької міської ради Максима  Лагодієнка, за участі працівників відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради,  працівників служи у справах дітей Новобузької міської ради  та  ЦКРДІ Новобузької міської ради та на виконання обласної програми підтримки та розвитку молоді Миколаївщини на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради 23 гурудня 2020 №32 та з метою виховання дітей на ідеалах добра і справедливості, посилення уваги суспільства до дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки,  організовано та здійснено  поїздку до Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії де підготували для наших маленьких глядачів казку "Красуня та Чудовисько", а Святий Миколай – солодкі подарунки кожній дитині.

Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються!

Фото без опису