Сьогодні в  Новому Бузі  відбулася церемонія покладання квітів до пам'ятника воїнам-афганцям з нагоди річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Участь у заходах взяли міський голова Максим Лагодієнко, заступники міського голови,  керівник  Новобузького відділення  територіального центру комплектування  та соціальної підтримки   Віталій Кухарєв, ветерани – афганці, колишні  воїни – миротворці, громадськість  міста.

Заходи розпочались з відвідування  музею Слави   учасникам війни в Афганістані в Новобузькому коледжі МНАУ. Після екскурсії по музею, міський голова Максим Лагодієнко привітав  ветеранів  війни в Афганістані та вручив ювілейні медалі. Звертаючись до ветеранів,  Максим Лагодієнко подякував воїнам- миротворцям  за патріотизм, самопожертву та вірність військовій присязі. “Вас, ще зовсім молодих людей, держава покликала виконувати свій військовий обов’язок. У “гарячих” точках кожен з вас особисто відчув ціну війни на собі, біль від втрати побратимів і друзів у тих страшних подіях  та додав, що воїни- афганці  є гарним прикладом для молодого покоління, як треба воювати і любити свою землю.

Учасники урочистостей поклали квіти до пам’ятника  полеглим в Афганістані та вшанували їх світлу пам'ять хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису