Сьогодні, 18 лютого, відбулось позачерговое засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Новобузькій міській  раді

Головував на комісії  заступник  голови  комісії,   перший  заступник  міського  голови   Олександр СЛАВІНСЬКИЙ

На  порядок денний винесено одне питання  «Про навчання  учнів  1-11  класів  закладів  загальної  середньої  освіти на території Новобузької  територіальної  громади».

 

Заслухавши та обговоривши інформацію заступника  директора КНП «Новобузький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Нагорної Н.М.. та начальника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради Сотскова С.А. щодо  зменшення кількості захворюваності працівників в закладах дошкільної, середньої освіти, та дітей на респіраторну хворобу COVID-19 на території Новобузької міської ради, комісією було  вирішено:

  •   в закладах загальної середньої освіти розпочати  навчання  учнів  1-11  класів  у  звичайному  режимі  з 21.02.2022   року    Новобузької  міської  громади.
  • в закладах дошкільної освіти  організувати  прийом  дітей  у  звичайному  режимі.
  •                                                                   
  •  проводити інформаційно – роз’яснювальну роботу про необхідність у вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19 та перебування в громадських місцях у вдягнутих засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;
  •  про можливість робити бустерну дозу, незалежно від того, якою вакциною  щепилися, якщо з часу закінчення курсу вакцинації вже минуло 6 - 9 місяців.

 

З протоколом засідання комісії можна ознайомитись  тут

 

Для довідки : Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  є постійно діючим органом, який забезпечує координацію діяльності органів виконавчої влади та   органів місцевого самоврядування пов’язаної із забезпеченням техногенно-екологічної безпеки, захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій, організаційних заходів протидії терористичній діяльності та воєнній загрозі, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і реагування на них.

Фото без описуФото без опису