Відбулася зустріч з командою проєкту VNG International «Підтримка відновлення процесів управління місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні». Команду проєкту представляли: Інна Симоненко, Наталія Бойко  Олександр Шашкін -  керівник із впровадження проєкту та представник  від організації муніципальних громад Нідерландів, яка  аналогічна нашій Асоціації міст України, -  Микола Трифонов. Микола  сам з Маріуполя, але через російську агресію він проживає та працює в Нідерландах.

Нашу громаду представляли : заступниця міського голови Людмила Сотник та начальниця відділу з питань інвестиційних проектів та соціально - економічного розвитку Анна Луценко. 

Бесіда була досить конструктивною, конкретною. Основна мета - це відбір громад до складання Плану відновлення громади та грантова підтримка проєкту розвитку в рамках програми. Наша громада дуже потребує цього документу та висловлює щиру надію на підтримку та подальшу співпрацю в рамках проекту VNG International «Підтримка відновлення процесів управління місцевого

самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні».

фото зустрічі