Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

ДК 021:2015 код 45110000-1 Руйнування та знесення будівель і земляні роботи (Благоустрій кладовищ)

Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду ДК

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обгрунтування

технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

1.

 ДК 021:2015 код 45110000-1 Руйнування та знесення будівель і земляні роботи (Благоустрій кладовищ)

 

 

відкриті торги з особливостями


 


 


 UA-2024-02-06-015694-a

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

2000000,00 грн з ПДВ/ без ПДВ

Надання послуг здійснюється відповідно до вимог:

Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць, затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 17 березня 2011 року № 145, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 05 квітня 2011 року за № 457/19195;

Утримання об’єктів благоустрою здійснюється відповідно до статті 15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Порядку проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23 вересня 2003 року № 154, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 лютого 2004 року за № 189/8788.

Якість послуг з прибирання територій повинна відповідати вимогам діючого законодавства у частині санітарних вимог.

Не врахована Учасником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.

Контроль за виконаними послугами та розрахунками буде здійснюватись з врахуванням фактично понесених витрат та обсягів послуг в межах фінансових призначень.

У разі необхідності термінового виконання послуг Замовник письмово або в телефонному режимі з послідуючим письмовим підтвердженням може надавати доручення на виконання додаткових об'ємів послуг в межах лімітних асигнувань.

Виконавець повинен самостійно за свій рахунок забезпечувати виконання охорони праці, техніки безпеки та інше.

Послуги надаються згідно з технічною специфікацією, наведеною у Додатку № 3 до тендерної документації. Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником.

Інформація про відповідність запропонованого предмету закупівлі вимогам тендерної документації повинна бути підтверджена наступними документами:

а) описом предмета закупівлі у відповідності до вимог замовника, наведених у Додатку № 3до тендерної документації.

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні передбачати необхідність застосування заходів із захисту довкілля, що підтверджується учасником довідкою у довільній формі. Замовником зазначаються вимоги до предмета закупівлі згідно з частиною другою статті 22 Закону.

Ціна згідно кошторисних призначень