Фото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні відзначаємо Міжнародний День сім’ї👩‍👩‍👧‍👦. З нагоди прийдешнього свята, відбулась зустріч заступника міського голови Людмили Сотник , начальника відділу соціального захисту населення Ірини Сябренко та начальника служби у справах дітей Вікторії Захарчук з батьками та вихованцями дитячих будинків сімейного типу.

Від імені міського голови Максима Лагодієнка Новобузька міська рада , Людмила Сотник привітала сім’ї , вручила родинам подарунки та щиро подякувала батькам за любов, розуміння і терпіння, за віддані дітям серця. Заступник міського голови побажала сім’ям любові та злагоди, миру та Перемоги Україні🇺🇦.

У Новобузькій міській територіальній громаді створено 2 дитячих будинки сімейного типу. У цих родинах виховуються 16 дітей, батьки яких взяли на себе відповідальність і подарували дітям можливість зростати в повноцінній сім’ї,.

У сімʼях панує доброзичлива, тепла атмосфера, батьки докладають максимум зусиль для забезпечення повноцінного розвитку кожної дитини.

Вітаючи діток і батьків зі святом, посадовці побажали дітлахам жити під мирним небом, бути здоровими та щасливими, вірити в дива, зростати в любові, добрі та гармонії.