Увага Важлива інформація щодо організації проведення сільськогосподарських робіт під час комендантської години

Баштанська районна військова адміністрація на виконання розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 08.04.2024 № 123-р «Про сприяння проведенню сільськогосподарських робіт на період дії воєнного стану» та з метою сприяння суб’єктам господарювання у проведенні сільськогосподарських робіт під час дії воєнного стану повідомляє, що з Баштанським районним відділом поліції ГУНП у Миколаївській області та комендантом Баштанського району Баштанською районною військовою адміністрацією погоджено алгоритм дій з переміщення сільськогосподарської техніки польовими дорогами під час дії комендантської години. Отже, для безперешкодного проведення польових робіт протягом комендантської години працівникам, які залучаються до виконання такого виду робіт, необхідно мати при собі такі документи:документи, які посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія); військово-облікові документи; технічний паспорт на транспортний засіб; витяг з наказу про призначення працівників, задіяних у проведенні робіт в нічний час. Водночас нагадуємо, що з метою забезпечення національної безпеки та громадського порядку, дотримання правил комендантської години є обов’язковим для всіх громадян України!

12 квітня 2024 року слухачі університету третього віку комунальної установи" Центр надання соціальних послуг" Новобузької міської ради відвідали Народний історичний музей комунального закладу "Центр культури і дозвілля" .

 Під час загальної оглядової екскурсії по залах музею отримувачі соціальних послуг ознайомилися з історичними подіями та експонатами рідного краю.  Як підсумок , можемо з впевненістю сказати, що Новобужжя має дуже цікаву і незабутню спадщину, яка передається від покоління до покоління.