Конкурс UEPA у 2024 році 

Конкурс UEPA у 2024 році 

Новобузька міська рада повідомляє, що Міністерство економіки України є національним координатором європейської ініціативи «European Enterprise Promotion Awards» (далі - EEPA), метою якої є сприяння розвитку та підтримці малого та середнього підприємництва (далі – МСП) на національному, регіональному та місцевому рівнях. У конкурсі EEPA можуть брати участь представники з усіх країн Європейського Союзу, зокрема України.

Про підтримку агровиробників

Про підтримку агровиробників

Доводимо до Вашого відома, що Уряд США у межах ініціативи                   AGRI-Україна безоплатно надасть українським агровиробникам з 10 областей насіння кукурудзи бренду Dekalb від компанії Bayer для весняної посівної – 2024. Через Програму USAID АГРО та за підтримки Мінагрополітики фермерам передадуть загалом 15756 посівних одиниць насіння. Кожен учасник зможе отримати до 25 посівних одиниць на господарство, чого буде достатньо для посіву 25 гектарів. Допомога надаватиметься аграріям прифронтових та постраждалих територій, а саме: Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.

Про підтримку у 2024 році  суб’єктів господарювання в АПК

Про підтримку у 2024 році суб’єктів господарювання в АПК

Баштанська районна військова адміністрація доводить до відома, що Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Цей Порядок був затверджений у 2022 році постановою № 918.

Corteva Agriscience розпочинає реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2023

Corteva Agriscience розпочинає реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2023

Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023 задля зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України. Завдяки програмі учасниці отримають доступ до інформації, яка допоможе їм забезпечити життєздатність власного бізнесу із урахуванням практик сталого розвитку, а також можливість виграти грант для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад. Грантовий фонд у 2023 році складає понад 1 мільйон гривень.

ЯК ПОДАТИ ЗАЯВКУ ЗА НАПРЯМОМ «БЮДЖЕТНА СУБСИДІЯ НА ОДИНИЦЮ ОБРОБЛЮВАЛЬНИХ УГІДЬ»

ЯК ПОДАТИ ЗАЯВКУ ЗА НАПРЯМОМ «БЮДЖЕТНА СУБСИДІЯ НА ОДИНИЦЮ ОБРОБЛЮВАЛЬНИХ УГІДЬ»

У Державному аграрному реєстрі триває прийом заявок на одержання субсидії на одиницю оброблювальних угідь. Податися можуть виробники сільгосппродукції, як фізичні, так і юридичні особи, що оброблять не менше 1 і не більше 120 га земель сільськогосподарського призначення та відповідають іншим умовам програми. https://bit.ly/Postanova_DAR.