Фото без опису

Однією з найважливіших складових інфраструктури будь-якого населеного пункту є вуличне освітлення. Адже саме воно гарантує безпечне пересування як пішоходів по тротуарах, парків, скверів та інших загальнодоступних місцях, так і водіїв по проїжджій частині в темну пору доби. Освітлювальні лінії, в тому числі, забезпечують ввечері і вночі більш комфортне використання різних об'єктів

Фото без опису

Роботи по забезпеченню робіт по зовнішньому освітленню продовжуються на території  міста Новий Буг та сел території міської ради.

Міський голова Максим Лагодієнко особисто проінспектував  хід робіт по зовнішньому освітленню .Так, протягом  останніх 3 діб встановлено вуличне освітлення на 5 вулицях міста та в селах міської ради.

Фото без опису

В селі Новодмитрівка  напередодні  святкування 135-річчя з Дня Села було проведено роботи по освітленню двох вулиць : Військова та Шкільна.

? Проте міська влада не планує зупинятися на досягнутому і наполегливо працює й надалі в цьому напрямку, ? зазначив міський голова  Максим Лагодієнко. До кінця 2019 року всі вулиці міста та сільських населених пунктів  міської ради будуть освітлені.