Щорічно найменші малюки країни очікують на казкове свято – День Святого Миколая, яке відзначають 19 грудня. Це одне з найулюбленіших свят, як дітей, так і дорослих, адже  ніч з 18 на 19 грудня неабияк таємнича та наповнена чудом.

Фото без опису

Святий Миколай – вважається одним з найшанованіших святих церкви. Він є чудотворцем, заступником бідних, захисником дітей і покровителем мандрівників. 

Фото без опису

Напередодні цього чудового свята,17 грудня, міський голова Максим Лагодієнко завітав до найменших дітей  нашого міста,які зібрались у  центральній бібліотеці, щоб  привітати дітлахів та вручити подарунки від Святого Миколая.

Фото без опису

Максим Олександрович  зауважив,що « для всіх дітей,які  вели себе в цьому році добре, Святий Миколай приготував гостинці. Він знає, хто був слухняним і тішив своїх батьків і знає, хто який подарунок заслужив».

 Очільник міста привітав з Днем святого Миколая і побажав приємних подарунків та солодких сюрпризів, миру і блага в сім’ї, доброго щастя і міцного здоров’я, великої удачі та чудових ідей, відкритої душі і світлої надії.

Секретар міської ради Сергій Сотстков    привітав з наступаючим святом  і дітей старшої вікової категорії та вручив  і їм  подарунки.

Після привітань малюки та старші діти отримали масу  позитивних емоцій від театралізованого дійства та концертної програми ,яку підготували  працівники  бібліотечної системи.