Сьогодні,17 січня, перед проведенням  сесії відбулось спільне засідання депутатських комісій, де були  розглянуті та обговорені питання що стосувались затвердження структури та чисельності виконавчого апарату міської ради на 2020 рік, прийняття майна з комунальної власності Новомихайлівської сільської ради у комунальну власність Новобузької міської ради , про передачу з балансу Новобузької міської ради в господарське відання та на баланс комунального підприємства Новобузької міської ради «Добробут» артезіанської свердловини та бювету в с. Новодмитрівка, внесення доповнень до Програми міської ради « Соціальний захист» на 2016 – 2020 роки, про внесення доповнень до Положення про порядок надання допомоги на поховання деяких категорій осіб та Положення про порядок та умови виплати одноразової матеріальної допомоги громадянам за рахунок коштів міського бюджету.

Фото без опису

Після  роботи  на спільному засіданні депутатських комісій , в сесійній залі  міської ради відбулось продовження засідання  У сесії УІІ скликання.  Із 26 депутатів на сесії були присутні 19 депутатів. На  початку роботи сесії до  депутатів звернувся учасник АТО/ООС Сергій Брянцев,який повідомив про свою біду ( згорів будинок) та попросив  допомоги у наданні житла.  Сергій  повідомив, що з 2014 року перебуває на  квартирному обліку  на житло. Але на сьогоднішній день ситуація критична,тому є необхідність звернутись до депутатів міста. Міський голова та депутатський  корпус  перейнялись проблемою учасника АТО та  запропонували більш детально і конструктивно підійти до вирішення  проблеми  нашого захисника.

Фото без опису

В ході роботи сесії було затверджено   структуру та чисельність виконавчого апарату міської ради на 2020 рік, затверджено передавальні акти, прийнято майно з комунальної власності Новомихайлівської  сільради  до Новобузької міської ради, внесено доповнення до Програми « Соціальний захист», внесено доповнення до Положень про порядок надання допомоги на поховання та порядок та умови виплати одноразової матеріальної допомоги громадянам за  рахунок коштів міського бюджету. Також депутати підтримали пропозицію від  Асоціації об’єднаних територіальних громад  та проголосували за вступ до асоціації органів місцевого самоврядування « Асоціація об’єднаних територіальних громад».

Фото без опису

Депутат  Старченко  Віктор  оголосив про  свій вихід з  депутатів  ОТГ та подав відповідну заяву.

Засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.