Голова Національної поліції України Ігор Клименко підписав наказ про переведення всіх підрозділів Нацполіції на посилений варіант несення служби. 

Посилену увагу правоохоронці приділятимуть, зокрема, протидії нелегальній торгівлі лікарськими засобами та засобами індивідуального захисту, а також недопущення їх вивезення за кордон.

« У такий складний для держави час ми повинні зробити все, аби не допустити поширення коронавірусу та росту злочинності», - наголосив Ігор Клименко

Фото без опису.

Начальник головного управління Національної поліції в Миколаївській області Олександр Анохін наголосив на проведенні поліцейськими превентивної роботи, а також взаємодії з органами місцевої влади та місцевого самоврядування, підрозділів ДСНС та Нацгвардії з метою недопущення порушень тимчасових обмежень.

«В цей відповідальний для усього світу та нашої країни час громада має об’єднатися та з порозумінням поставитись до обмежень та відповідальної роботи медиків та правоохоронців. Всі спроби «випробувати» роботу екстрених служб з цікавості, а не за нагальної потреби, буде жорстко припинятися, а винні будуть нести відповідальність за законом», – наголосив Олександр Анохін.

Усім керівникам Головних управлінь Нацполіції в регіонах наголошено на необхідності забезпечення всіх правоохоронців засобами захисту, зокрема медичними масками і рукавичками, а також антисептичними та дизінфекційними засобами.