Сьогодні,23 березня, під головуванням міського голови  Максима Лагодієнка було проведено позачергове засідання  місцевої комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Новобузькій міській раді.

На розгляд членам  комісії з питань ТЕБ та НС  було винесено питання:

1. Про посилення заходів спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2 на території Новобузької міської об’єднаної територіальної громади враховуючи Протокол № 5 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації від 20.03.2020 року.

Заслухавши та обговоривши інформацію з цього питання:

Фото без опису

КОМІСІЯ  ВИРІШИЛА:

1. з 23 березня 2020 року  до особливого розпорядження міського голови тимчасово призупинити роботу продуктових ринків незалежно від форми власності та підпорядкування, у тому числі стихійних у невстановлених місцях.

                                                                        Строк: з 23 березня 2020 року  

                                                                         на час дії карантинних обмежень

 

 

2. з 23 березня 2020 року  до особливого розпорядження міського голови тимчасово призупинити роботу по реалізації свіжого м’яса без заводського пакування незалежно від форми власності та підпорядкування, у тому числі стихійних у невстановлених місцях.

                                                                       Термін: з 23 березня 2020 року  

                                                                         на час дії карантинних обмежень 

 

 

3. Міському голові передбачити субвенцію з міського бюджету районному бюджету на придбання медичного обладнання та захисних костюмів комунальному некомерційному підприємству «Новобузький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Новобузької районної ради кошти в сумі 66 000,00 грн. та комунальному некомерційному підприємству «Новобузька центральна районна лікарня» Новобузької районної ради кошти в сумі 111 000,00 грн.

Фото без опису

                                                                  Термін: негайно

4. Рекомендувати міському голові спільно з комунальним підприємством «Новобузької міської ради «Добробут» провести роботу серед підприємств щодо підключення створених на трасі Н-11 блок постів (на в’їзді та виїзді міста Новий Буг) до електричної мережі та забезпечити дані блок пости дровами. Термін : негайно