До уваги підприємців та власників об’єктів загального користування усіх форм власності незалежно від форми підпорядкування!

Відповідно до протоколу № 3 від 23 березня 2020 року  позачергового засідання  місцевої комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Новобузькій міській раді ВИРІШЕНО:

Фото без опису

 

1. з 23 березня 2020 року  до особливого розпорядження міського голови тимчасово призупинити роботу продуктових ринків незалежно від форми власності та підпорядкування, у тому числі стихійних у невстановлених місцях.

                                                                     

Термін: з 23 березня 2020 року  

                                                                         на час дії карантинних обмежень

           

2. з 23 березня 2020 року  до особливого розпорядження міського голови тимчасово призупинити роботу по реалізації свіжого м’яса без заводського пакування незалежно від форми власності та підпорядкування, у тому числі стихійних у невстановлених місцях.

                                                                       Термін: з 23 березня 2020 року  

                                                                         на час дії карантинних обмежень 

 

Рішення комісії,  прийняті  у межах її повноважень,  є  обов’язковими для виконання органами державної влади , органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності, розташованими на території Новобузької громади.