Сьогодні,24 березня, відбулось засідання позачергової  7 сесії УІІ скликання Новобузької міської ради. Із 26 депутатів, на сесію прибули 18 депутатів.

На початку засідання  депутати  закрили 6 сесію,виключивши із неї  розгляд питань про затвердження Положень про сектор культури та туризму  і сектор  молоді і спорту. На початку роботи 7 сесії , міський голова Максим Лагодієнко  та депутатський  корпус міської ради привітали з ювілейним днем народження  свою колегу, депутата, голову  депутатської комісії з питань  планування та бюджету  Світлану Шашкєєву.

 В ході роботи сесії, депутатами було внесено зміни до рішення міської ради від 21.12.2019. № 67 «Про бюджет Новобузької міської ради на 2020 рік», внесено зміни до міської програми соціально – економічного розвитку Новобузької міської ради та заслухано звіт про  виконання  бюджету міської ради за 2019 рік.

Фото без опису

Депутати  одноголосно проголосували за   зміни до видаткової частини бюджету  по передачі освітньої субвенції  з міського бюджету до районного бюджету  та субвенції з міського бюджету на придбання медичного обладнання у КНП «Новобузька центральна лікарня» для надання якісної  медичної допомоги жителям громади у сумі 84 тис. грн,,

Фото без опису

на придбання спеціального захисного одягу та взуття в сумі 27 тис. грн.  , на придбання захисних костюмів для КНП «Новобузький районний центр  первинної медико – санітарної допомоги» в сумі 10 тис. грн. та на оплату пільгових рецептів в сумі 56 тис. грн. Загальна сума 177 тис. грн..