До уваги керівників господарств,підприємств,державних установ,батьків та випускників закладів загальної середньої освіти сільської місцевості!

З метою задоволення потреб   економіки регіону та суспільства у кваліфікованих кадрах,забезпечення конституційного права громадян на здобуття освіти відповідно до їх покликань,інтересів та здібностей Миколаївському  національному аграрному університету виділено регіональне замовлення на підготовку фахівців освітнього ступеня « Бакалавр»

Фото без опису

за денною формою здобуття освіти на 2020 рік за спеціальностями « Облік і оподаткування», « Менеджмент», « Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Агроінженерія», «Агрономія», та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за рахунок коштів місцевого бюджету. Зарахування вступників на навчання за регіональним замовленням буде здійснюватись за окремим конкурсом окремо по кожній спеціальності на пільгових умовах для мешканців сіл та селищ міського типу.

Шановні випускники  шкіл із сільської місцевості! Поспішіть отримати направлення на навчання в Миколаївському національному аграрному університеті  за рахунок коштів місцевого бюджету.

Тел.. для довідок (0512) 34-31-94