27 травня  відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань земельної реформи та охорони довкілля  міської ради під головуванням  Олега Козлова.

До уваги  членів комісії було  запропоновано  на розгляд 17 питань порядку денного. На початку засідання ,члени депутатської комісії  розглянули звернення громадян,які особисто взяли участь у роботі комісії та  озвучили свої звернення.

Фото без опису

В ході обговорення членами депутатської комісії було надано  дозвіл на розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки  в постійне користувння комунальному підприємству ‘Новобузької міської ради «Добробут», затверджено ряд  проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та затверджено  низку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду та  для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва.

Внесено зміни до пункту 1.1. рішення міської ради від 10 вересня 2020 р № 20 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)». Погоджено надання Головним управлінням Держгеокадастру у Миколаївській області дозволу громадянам на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства. Питання  про укладання договору на утримання, охорону та відтворення полезахисних лісових смуг було рекомендовано міському голові  доопрацювати з  профільними спеціалістами. Також було затверджено ставки єдиного податку на землю.

Засідання комісії пройшло у конструктивному руслі.