Сьогодні,31липня , під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулось засідання 10 сесії УІІ скликання Новобузької міської ради. Участь у роботі сесії взяли депутат обласної ради Олександр Бондар та голова районної ради Василь Гаркавенко. В ході обговорення були розглянуті тапозитивно вирішені питання передачі дошкільних навчальних закладів та Муніципальної дитячо-юнацької спортивної школи Новобузької міської ради Миколаївської області, прийнято із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новобузького району у комунальну власність Новобузької міської ради загальноосвітні навчальні заклади, комунальні установи, комунальні заклади та включено Новобузьку міську раду до складу їх засновників.

Фото без опису

Відмовлено в прийнятті до комунальної власності Новобузької міської ради Новобузької дитячо-юнацької спортивної школи, а комунальні установи «Новобузький

центр по обслуговування закладів освіти» та комунальний заклад «Новобузька централізована бібліотечна система» Новобузького районну Миколаївської області знято з порядку денного .Створено комунальний заклад «Новобузька публічна біблотека» Новобузької міської ради. і

Прийнято безоплатно майно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новобузького району з балансу комунального підприємства «Майно» Новобузької районної ради у комунальну власність Новобузької міської ради за адресою: м. Новий Буг, площа Свободи, № 5. та майно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новобузького району з балансу комунального некомерційного підприємства «Новобузький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Новобузької районної ради у комунальну власність Новобузької міської ради нежитлове приміщення за адресою: с. Новосілля, вул. Молодіжна, 28.

Затверджено проектно-кошторисну документацію по капітальному ремонту покриття тротуарів по вул. Миколаївська в м. Новий Буг Миколаївської області та проектно-кошторисну документаціїю по «Реконструкції системи

водоочищення каналізаційних стічних вод з використанням очисних споруд типу «BIOTAL».

З метою прискорення та належного функціонування КУ "Правопорядок"затверджено Комплексну програму профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Новобузької міської ради на 2020 – 2021 роки.

Внесено зміни та доповнення до рішення міської ради від 06 березня 2018 р.

№ 333 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м. Новий Буг на 2018-2020 роки».

Затверджено План соціально – економічного розвитку Новобузької міської ради на 2020-2022 роки та затверджено звіт про виконання бюджету Новобузької міської ради за І півріччя 2020 року.

Внесено зміни до рішення міської ради від 21.12.2019 року №67 «Про міський бюджет Новобузької міської ради на 2020 рік».

Засідання сесії міської ради пройшло у конструктивному руслі