Показники захворюваності на ВІЛ, туберкульоз та вірусний гепатит С в Україні є одним з найвищих в Європі. Зокрема, зараження соціально небезпечними хворобами значно переважає в осіб, які перебувають у конфлікті з законом, ніж серед звичайного населення України. Тому, основною метою органу пробації - є своєчасна профілактика ВІЛ/СНІДу та підвищення рівня індивідуальної захищеності серед підоблікових клієнтів.

Фото без опису

           16.11.2020 року з метою продовження співпраці з громадською організацією «Пенітенціарна ініціатива» та задля повноцінної реалізації проекту «Заради життя» (Serving Life), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку   (USAID) та впроваджується

Фото без опису

РАТН, метою якої є зниження рівня передачі ВІЛ-інфекції туберкульозу та гепатиту С в Україні, шляхом виявлення, догляду та лікування людей, які живуть з ВІЛ, ТБ, ВГС на базі Новобузького районного сектору філії Державної установи «Центр пробації»

Фото без опису

в Миколаївській області було проведено безкоштовне тестування на ВІЛ/СНІД особам, які перебувають на обліку у ввіреному підрозділі. Окрім цього клієнтів пробації було проінформовано про шляхи зараження, профілактику та про засоби індивідуального захисту щодо вказаних захворювань та вручено тематично-інформаційний матеріал. 

Фото без опису

           Саме співпраця з громадськими організаціями забезпечує можливість надання суб’єктам пробації комплексної допомоги.

 

Новобузький районний 

Державної установи «Центр пробації»

в Миколаївській області