До Новобузького  міжрайонного управління Держпродспоживслужби Миколаївської області надійшли інформаційні повідомлення від 12.01.2021 № 11.1.3-26/408 «Щодо повідомлення RASFF № 2020.5963-fup3». Відповідно повідомлення RASFF виявлено Salmonella (presenсe 25g) у курячих крильцях, що експортувались

Фото без опису

з Республіки Польща (виробник: Wipasz Spolka Akcyjna, Olsztyn) до Королівства Данія (трейдер/брокер: Nowaco A/S, 2 Aalborg) та до України (отримувач: ТОВ «Агропобутсервіс», вул. Михайла Грушевського, 77, с. Надичі, Жовківський р-н., Львівська обл., 80371). Разом з тим, згідно з рахунком-фактурою, із Республіки Польща (трейдер/брокер: Nowaco A/S, Aalborg) направлено заморожену курячу печінку до ТОВ «Агропобутсервіс».

             В разі виявлення, надходження вказаного в повідомленні RASFF вантажу, вжити відповідних заходів, передбачених Законом України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я  та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» повідомити  Новобузьке  міжрайонне управління держпродспоживслужби.

 

 

Начальник Новобузького

міжрайонного управління                                              Віктор КУЗЬМІН