Перший  заступник міського голови  Сергій Довженко ,на запрошення  керівника ТОВ     «Розанівське» , взяв участь у  зборах  колективу та  пайовиків ТОВ «Розанівське».

Жителі села хотіли обговорити  з представником  Новбузької міської ради дуже гостре питання   - забезпечення водою.

Якісна питна вода – одна з найактуальніших потреб для жителів усіх населених пунктів нашої громади. Технічно зношені водогони, пориви на різних ділянках, низький тиск і швидкий розбір води з мережі – все ­це призводить до перебоїв з водопостачанням у населених пунктах.

Фото без опису

Водонапірна вежа   у селі введена в експлуатацію  вже давно. Але  недостатність фінансування призвели до технічного зносу  системи. Тому, на сьогодні , гостро стоїть питання забезпечення водою.  Завдяки  Новобузькій міський раді було придбано  водяний насос ,відремонтовано водогін  та забезпечено   жителів села водою. Але  проблема залишається,  адже   уже неодноразово були поломки,які треба  ремонтувати. Тому  необхідна  допомога ,на умовах партнерства , з  міською радою. 

Фото без опису

Сергій Іванович відмітив, що  міська рада бере на себе зобов’язання по ремонту  водяного насоса,обмеження доступу до    водяного насосу , ремонт та  відновлення роботи водонапірної вежі. В  свою чергу, розанівці,  з метою  контролю за споживанням води,повинні  установити  індивідуальні лічильники, провести інвентаризацію домогосподарств і вияснити , до яких  домоволодінь проведена водо мережа . а де і немає. Адже багато сільчан  скаржаться і на  низький тиск води.

 Присутні обговорили   конкретні пропозиції   та домовились про співпрацю.