5 березня у міському центрі культури та дозвілля відбулись урочисто – святкові заходи з нагоди визволення  міста Новий Буг від нацистських загарбників та з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру.

Міський голова Максим Лагодієнко привітав  жителів громади з річницею визволення  нашого міста   від нацистських загарбників і подякував визволителям, які віддали своє життя за  визволення Новобужжя.

Фото без опису

Всі присутні вшанували пам’ять героїв Хвилиною мовчання.  Право покласти квіти до Братського кладовища та до Обеліску Слави було надано кращим  учням школи та гімназії.

Ветеранам війни  з нагоди визволення міста та  до  свята 8 березня від міського голови вручено подарунки та квіти.

Привітав  міський голова і всіх новобужанок зі святом  8 березня.

«Дорогі жінки! Нехай ніколи не залишає вас відчуття щастя, впевненості у своїй красі та неперевершеності, віра у світлу долю. 8 Березня – це квіти, любов і краса. Кохайте і будьте коханими. Хай сонце зігріває вас теплом, а настрій буде по-справжньому весняним», - з такими словами звернувся  очільник громади до жінок.

Фото без опису

За сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, високі досягнення у професійній діяльності та з нагоди відзначення Міжнародного  дня прав жінок і миру  – 8 Березня грамотою міського голови та квітами нагороджено кращих працівниць різних сфер діяльності  територіальної громади.

Культурна програма заходу була як завжди яскравою і насиченою. Теплі вітання, гумор, щирі побажання і яскраві виступи артистів  центру дозвілля та культури створили дійсно чудову святкову атмосферу.

Вітаємо всіх жінок нашого міста зі святом весни і краси! Найкращі побажання з нагоди 8 Березня!