Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення міської ради «Про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки   комунальної власності на території  Новобузької міської ради»  

Проекти регуляторних  актів

1. Проект рішення  Новобузької міської ради «Про встановлення  розміру ставок орендної плати за земельні ділянки  комунальної власності на території  Новобузької міської ради» 

Розробник проекту -  Новобузька  міська рада .

Мета проекту – встановлення на території Новобузької міської ради  розміру ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у відповідності з останньою редакцією Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності від 11.09.2003 р. №1160-ІV.

Термін прийняття зауважень і пропозицій до проектів даних рішень становить 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті міської ради: novobuzka.gromada.org.ua, за адресою: вул. Площа Свободи, 42 м.Новий Буг  Миколаївської області 55601 каб.№8 та в електронному вигляді на E-mail:  miskradanbug@ukr.net.