За погодженням міського голови Максима Лагодієнка на виконання стратегії розвитку закладів охорони здоров'я Новобузької ОТГ та згідно фінансового плану на 2021 рік, прийнятого депутатами Новобузької міської ради КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» через Prozzoro закупила велику кількість ліків, засобів індивідуального захисту та обладнання, необхідного для лікування хворих на COVID-19 з проведенням постійного моніторингу їхнього стану, оновило інструментарій для лапороскопічної, ендоскопічної та класичної хірургії.

Кабінет окуліста (кабінет 23 поліклініки) поповнився автоматичним рефрактометром для сучасної діагностики хвороб ока та ефективності корекції зору за допомогою окуляр, лінз чи хірургічного втручання. На обладнанні працюють лікарі-офтальмологи закладу Ірина Атаходжаєва та Світлана Лошакова.

Фото без опису

Фото без описуДля покращення амбулаторної роботи акушер-гінекологів в кабінет 27, 29 поліклініки придбано сучасні відеокольпоскопи для раннього виявлення хвороб жіночих статевих органів, зокрема онкологічних. Метод обстеження на новому обладнанні освоїли всі лікарі акушер-гінекологи закладу. Районний акушер-гінеколог, завідуюча пологовим відділенням, лікар першої кваліфікаційної категорії Наталія Фількевич разом з колегами допомагає майбутньому лікарю акушер-гінекологу Новобузької лікарні Анні Овчаренко стати висококваліфікованим спеціалістом з жіночих хвороб.

Фото без опису

Фото без опису